שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/03/2007 | 15:00 | מאת: שואל

1.האם בדיקת הנוגדנים להרפס מושפית מכמות החשיפה לנגיף?(משטח החשיפה או משהו כזה?) 2.האם בדיקת נוגדנים להרפס מושפעת מעישון?

06/03/2007 | 15:02 | מאת: quetsioner

התייחסות למטה: 1.האם בדיקת הנוגדנים להרפס מושפית מכמות החשיפה לנגיף?(משטח החשיפה או משהו כזה?)***שאלה לא ברורה 2.האם בדיקת נוגדנים להרפס מושפעת מעישון?***לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה