פיענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/03/2007 | 12:08 | מאת: Roni

שלום דוקטור ןקסלר האם אפשר לקבל עזרה בפיענוח הבדיקות האלה? CHLAMYD.PCR EYE לא התקבלה דגימה URETHRAL-BACT STAPHYLOCOCCUS HAEMOLYTICUS 0.00 MIC SENSITIVITY AUGMENTIN DERIVED S AZITHROMYCIN DERIVED R CHLORAMPHENICOL<=4 S DALACIN C <=0.25 S CECLOR DERIVED S CIPROGIS <=0.5 S ERYTHRO-RULID >=8 R GENTAMYCIN <=0.5 S OXACILLIN <=0.5 S PENICILLIN G 0.25 R RIFAMPIN <=0.5 S TETRACYCLINE >=16 R URETHRAL MICR. BACTERIA + EPITHELIAL CELL + N.GONORRHEAE NEGATIVE URINE-CULTURE NEG.CULTURE UREOPLASMA URE. POSITIVE URETRA CHLAM.PNEU.IGG 17.30 BU/ML ( 0.00- 10.00) (.........)* < 10 BU = NEGATIVE > 10 BU = POSITIVE CHLAM.PNEU.IGA 2.00 BU/ML ( 0.00- 10.00) (.*.......) < 10 BU = NEGATIVE > 10 BU = POSITIVE CHLAM.PNEU.IGM 0.30 INDEX < 1.0 INDEX = NEGATIVE > 1.1 INDEX = POSITIVE

נא להעביר תשובה מקורית ולא מועתקת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה