שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/03/2007 | 11:22 | מאת: שואל

1.האם הרפס יכול להופיע רק לאחר שנה וחצי ממגע מיני מסויים? 2.האם יכול להיות שבמשך 8 חודשים לא יופיעו נוגדנים להרפס?

התיחסותי למטה בין השורות: 1.האם הרפס יכול להופיע רק לאחר שנה וחצי ממגע מיני מסויים?***כן 2.האם יכול להיות שבמשך 8 חודשים לא יופיעו נוגדנים להרפס? ***כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה