דלקת בדגדגן? (המשך לשאלתי מ-1 במרץ)

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/03/2007 | 17:06 | מאת: תוהה

האם עדיף לי להיבדק על ידי גניקולוג או על ידי רופא עור ומין? איפה ניתן לקבל רשימת רופאים שמתמצאים במחלות מין? אני מעוניינת להיבדק ע"י רופא שעובד עם קופ"ח מאוחדת או עם רופא פרטי שגובה לא יותר מ-700 ש"ח לפגישה... (בינתיים נבדקתי ע"י רופאת המשפחה שלי שאמרה שלא נראה לה שזה עניין חמור ויעצה לי להשתמש במשחה אנטיביוטית רחבת טווח, שפתרה את הבעיה באופן חלקי).

עדיף גניקולוג המיומן בתחום מחלות המועברות במגע מיני.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה