הרפס ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 23:38 | מאת: צביה

שלום אני חוששת שנדבקתי בהרפס סוג 2 (לפ בדיקה לפני כמה חודשים התוצאה שלילית) אני רוצה לבדוק זאת ע"י בדיקת נוגדנים בדם- האם ניתן לראות נוגדנים כ- 3 ימים לאחר המגע?? אם לא- כמה זמן רצוי לחכות בכדי שתהיה רמה מספיקה של נוגדנים לתוצאה אמינה יותר?? תודה

3 שבועות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה