HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 22:46 | מאת: HPV

שלום שאלה במקרה של קונדילומה או כל נגע אחר האם אתה נוהג לקחת ביופסיה?האם אתה עושה זאת תמיד או שלעיתים אתה מסתמך רק על הבחנתך מהמראה?איך מתבצעת הביופסיה?זה כואב צריך הרדמה?תודה

התייחסותי למטה: במקרה של קונדילומה או כל נגע אחר האם אתה נוהג לקחת ביופסיה?***כן האם אתה עושה זאת תמיד או שלעיתים אתה מסתמך רק על הבחנתך מהמראה?***בכל המקרים איך מתבצעת הביופסיה?***הרדמה באמצעות ספריי ולקיחת דגימה לרוב באמצעות לייזר שהמקום לא ידמם. לא מורגש באופן מוחלט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה