הדבקות במחלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 21:06 | מאת: הילה

בשבוע שעבר ערכתי בדיקת אולטרסאונד גניקולוגית. ולא כפי שנהוג בדר"כ הקונדום ששמים על מוט האולטרסאונד כבר היה מונח שם. ובזמן שהותי בבדיקה הרופא לא שם אותו. אני חוששת שהקונדום שבאמצעותו בוצעה הבדיקה היה משומש.השתמשו בו בבדיקה הגניקולוגית הקודמת. כששאלתי את הרופא הוא היה די נבוך ומבולבל. לאחר הבדיקה היה לי דימום קל. ויום אחרי היתה לי צריבה בנרתיק שנמשכת כבר יומיים עם הפרשה קלה. מה אפשרויות ההדבקות שלי במחלות ? במיוחד מטריד אותי הדבקות באיידס!! ראוי לציין שאת הבדיקה עם הקונדום המשומש ביצע הרופא אחרי כ 15-20 מהמטופלת הקודמת. איזה בדיקות אני צרייכה לעשות? והאם יש אפשרות להדבק באיידס באופן זה בהתחשב בעובדה שהיה לי דימום לאחר הבדיקה.

סיכוי לאיידס - נדיר עד בכלל לא בנתונים שמסרת. ישנה בדיקה ל 13 מחלות המועברות במגע מיני. אולי היא תרגיע אותך.

05/03/2007 | 20:30 | מאת: הילה

קיבלתי מרופא הנשים 6 בדיקות+ בדיקת hiv 2 של צהבת b ו c הרפס vdrl chlamydia treponema האם יש עוד בדיקות שאתה ממליץ לי לעשות? לאור העובדה שיש לי צריבה רצינית והפרשות. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה