בדיקה להרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 10:28 | מאת: שמעון

שלום 1.האם מנסיונך סומך על תוצאות בדיקת הדם להרפס? 2.האם אתה ממליץ למטופלים שלך להסתמך על הבדיקה? 3.מדוע יש רופאים שלא מאמינים בבדיקה הזו? 4.אם בצעתי בדיקה כזו להרפס1+2 IGG IGM שליליים לאחר 8 חודשים ממגע מיני עם בחורה לא מוכרת אך מוגן בקונדום מאז לא קיימתי כל יחסי מין האם אפשר להסתמך על תוצאות הבדיקה? תודה

התייחסותי למטה: 1.האם מנסיונך סומך על תוצאות בדיקת הדם להרפס?***כן 2.האם אתה ממליץ למטופלים שלך להסתמך על הבדיקה?***כן 3.מדוע יש רופאים שלא מאמינים בבדיקה הזו?***??? 4.אם בצעתי בדיקה כזו להרפס1+2 IGG IGM שליליים לאחר 8 חודשים ממגע מיני עם בחורה לא מוכרת אך מוגן בקונדום מאז לא קיימתי כל יחסי מין האם אפשר להסתמך על תוצאות הבדיקה?***כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה