מפחד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 02:02 | מאת: פחד

האם כיבי הרפס בהכרח כואבים?לפני כשנה קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי בצעתי בדיקה למחלות מין חצי שנה לאחר מכן ויצאתי שלילי כולל להרפס(גם הרפס1+2 IGG IGM שליליים) עכשיו יש לי פצע פצעון לא יודע מה זה על שק האשכים...יש מצב שזה הרפס?מאז לא קיימתי יחסי מין...יש מצב לFLASE NEGATIVE של הבדיקות עשיתי בדיקה גם בקופת חולים כללית וגם בלוינסקי...

פצעי הרפס אכן מורגשים. אולי יש לך משהו אחר. ראוי שתגיע לבדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה