קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2007 | 00:52 | מאת: אני

יש לי פצעונים קטנים שלא מתפוצצים מתחת לכיפת אבר המין, אני לא יודע אם זה בגלל שיש י הרפס סוג או מהת אני רציתי לדעת במידה וזה קונדילומה ואני מקווה שזה לא האם היבלות או החצקונים יעלמו עם הזמן? או שחיביים ללכת לרופא? אני כרגע לא חש שום אי נעימות באבר במין רק שריפה קטנה של אבר במין בגלל שיש לי הרפס סוג 2

אבחנה וירטואלית במקרה זה לא מועילה. ראוי שתגיע לבדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה