למי לפנות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 22:16 | מאת: אפרת

שלום. אני סובלת כבר שבוע מבליטות קטנות וכואבות בפתח הנרתיק המלוות בהפרשה צמיגית נטולת ריח. שני רופאים שבדקו אותי שללו קונדילומה רק לפי מראה ולא ידעו להסביר מה זה. אני חוששת שזה אכן קונדילומה ומבקשת לדעת לאיזה רופא עלי לפנות כדי לקבל אבחון אמין ומקצועי - האם לרופא עור? האם לראות רופא נשים נוסף? הדרך אותי בבקשה, אני לחוצה ולבד ויודעת שצריך לטפל בזה במהירות. אגב, אני שייכת לקופת חולים כללית.

ממליץ לפנות לגניקולוג המיומן בתחום.אשמח לעזור לך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה