hi

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 21:16 | מאת: CLARK

hi do u belive in the serlogic test for herpes? is there alot of NEGATIVE POSITIVE OR POSTIVE NEGATIVE? thank you very much bye

my coments below hi do u belive in the serlogic test for herpes?***yes is there alot of NEGATIVE POSITIVE OR POSTIVE NEGATIVE?***no

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה