הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 16:14 | מאת: רפי

שלום הבנתי שהרפס מתבטא לאחר כשבועיים-שלוש או משהו כזה מההדבקה הראשונית האם יש אפשרות שהרפס יופיע זמן זמן רב מההדבקה(שנה וחצי ויותר..?) האם בדיקת נוגדנים שלילית להרפס 1+2שנעשתה שנה מהמקרה עם תשובה שלילית נותנת תוצאה סבירה?תודה...

התייחסותי למטה: האם יש אפשרות שהרפס יופיע זמן זמן רב מההדבקה(שנה וחצי ויותר..?) ***כן האם בדיקת נוגדנים שלילית להרפס 1+2שנעשתה שנה מהמקרה עם תשובה שלילית נותנת תוצאה סבירה? ***כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה