hpv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 13:09 | מאת: ......

1. האם ניתן להידבק בקונדילומה אם נגעתי ביד שלי באיבר מין של גבר עם hpv ולאחר מכן נגעתי באיבר המין שלי? 2. האם חייב לקיים יחסי מין כדי להידבק בקונדילומה או שמספיק שיש נגיעה של איבר המין של הגבר באיבר המין של האישה ללא חדירה?

התייחסותי בין שאלותיך: 1. האם ניתן להידבק בקונדילומה אם נגעתי ביד שלי באיבר מין של גבר עם hpv ולאחר מכן נגעתי באיבר המין שלי? ***נדיר עד כדי - לא. 2. האם חייב לקיים יחסי מין כדי להידבק בקונדילומה***כן או שמספיק שיש נגיעה של איבר המין של הגבר באיבר המין של האישה ללא חדירה? ***קלוש יותר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה