עוד שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 10:00 | מאת: ברק

האם בלוטת חלב יכולה להזדהם ?הייתה לי בלוטת חלב מוגדלת כבר שנים עשיתי שני בדיקות קולוסקופיה בגלל חשש לקונדילומה שלא נמצא כלום הקטע שהיה PCR חיובי עכשיו הופיע פצעון אדמדם על שק האשכים לאחר ש"פוצצתי"קצת את בלוטת החלב הזו האם יש מצב שזה ביטוי לזיהום בעקבות המעשה הזה?יש לציין שזה ה יה בלוטת חלב מוגדלת שבבסיסה הייתה שערה...אני מניח שתשלח אותי להבדק וכנראה אעשה את זה אך אם יש לך משהו מרגיע לומר לפני שאני הולך להבדק אני ישמח מאוד תודה להתראות...

תשובה מהימנה אוכל לתת רק אחרי בדיקה בקולפוסקופ.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה