שואל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2007 | 10:30 | מאת: שאול

שלום הבנתי שנגיפי קונדילומה נמצאים אצל המון אנשים שמקיימים יחסי מין הבנתי שלאנשים שפעילים מינית מצוי אחד מזני הקונדילומה אצל רבים מהאנשים ...יש רופאים שאומרים ואתרים שכתוב בהם של 50 חלקם 60 או 75 או אפילו 90 אחוז מהאנשים יש נגיפי HPV ללא ידיעתם ברור שזו איזה הנחה גסה או סטטיסטיקה שנעשתה מה ידוע לך?עד כה המחלה נפוצה?תודה

אכן רבים נדבקים [1:3] בנגיפים אך מערכות החיסון של רוב האנשים מחסלות אותם.בקרוב כתבה ראשונה מתוך כמה על חידושים ב HPV .

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה