שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2007 | 10:25 | מאת: ברק

היי בלוטת חלב על שק האשכים קבלה מן צבע אדום כזה הייתה לי שם בלוטת חלב מוגדלת לפני מספר חודשים הייתי אצל רופא נשי שבדק את האזור בגלל חשש לקונדילומה ולא מצא כלום מרחתי על זה משחות כמו אגיסטן ואפלומיצין האזור מחלים יש סיבה לדאגה או שזה משהו ידוע או שאני צריך להבדק?תודה

מה פרוש לא מצא. לעתים קרובות אין די בהסתכלות אלא נדרשת בדיקה באמצעות קולפוסקופ ולעתים גם זה אינו מספיק ונדרשת ביופסיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה