שלום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2007 | 01:29 | מאת: SOS

שלום הייתי אצלך בסוף אפריל שנה שעברה עשית לי קולוסקופיה ולא נמצא כלום אחכ עשיתי PCR ביוני ונמצאתי חיובי ביולי עשיתי קולוסקופיה ולא מצאת כלום...מאז לא עשיתי שום בדיקה בגלל חשש ששוב אצא חיובי ושלא אוכל להתאושש מזה כמו כן כמו שיעצת לי אני לא מקיים יחסי מין אבל למרות שהמלצת לי לחזור על הPCR לא חזרתי מאז אני שבר כלי וכמובן מדוכא מאוד (סהכ לא קיימתי יחסי מין ולא חפשתי קשר חדש בגלל הממצא המדאיג מזן רב מאוד) מה אתה ממלעיץ לעשות? האם יש טעם לקולוסקופיה נוספת? או ישר לחזור לPCR? כמו כן אני כל הזמן מתעסק בעצמי מחפש נגעים חיי אינם חיים מה אתה ממליץ?הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי וטיפול תרופתי של כדורים נגד דכאון כמעט כלום לא עוזר ואני דופק את הלימודים שלי בטרוף על סף סילוק מהלימודים כי אני לא יכול להתרכז בכלום לא ניגש למבחנים או סתם נכשל אני ממש מתחנן תעזור לי.......להתראות

קולפוסקופיה מקפת ואם תקינה אז PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה