איבחון לא מספק...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/02/2007 | 22:42 | מאת: אפרת

קיימתי יסחי מין לא מוגנים עם בחור חדש ומספר ימים לאחר מכן הופיעו גבשושיות אדומות קטנות בפתח הנרתיק שמכאיבות לי עם כל תזוזה. גיניקולוג שבדק אותי איבחן שמדובר בפיטריה והמליץ לי להשתמש בנרות ומשחת אגיסטן. בינתיים אין שיפור במצב ואני חוששת שאולי לא מדובר בפיטריה. מקריאה בנושא, אני חוששת שהסימפטומים שלי מתאימים למחלת הקונדולימה... מה דעתך? רק אוסיף שיש לי גם הפרשות מרובות חסרות ריח. האם זה מאפיין פטריה או קונדולימה? תודה מראש...

דעתי? בלי בדיקה? ראוי שתבדקי על ידי גניקולוג מיומן בתחום.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה