הדבקה בהרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/02/2007 | 23:53 | מאת: אלמונית

הרופא איבחן לי הרפס בשפתיים בפנים לפני מס' שנים. איני מקיימת מגע מיני כלל (כאמור, אפילו לא נשיקות). לכן אין לי מושג איזה סוג זה ולא ניתן לי טיפול רפואי. 1. האם נרפאתי מזה? האם כזה דבר יכול לעבור? הסימפטומים לא הופיעו מס' שנים. האם יתכן שישנם סימפטומים אולם הם כה חלשים שאיני שמה אליהם לב? 2. וכעת לשאלה היותר מטרידה: האם סוג כזה של הרפס יכול לעבור לאברי המין? כמובן שאני מטפלת בעצמי בזמן הווסת ואני חוששת שזה עובר באמצעות הידייים אם לא הקפדתי מספיק על הגיינה.

התייחסותי למטה בין שאלותייך: 1. האם נרפאתי מזה? ***הנגיף נשאר לעד בגוף ומתפרץ מדי פעם או שבכלל לא. תמיד מדבק. 2. וכעת לשאלה היותר מטרידה: האם סוג כזה של הרפס יכול לעבור לאברי המין? ***כן ממליץ לך לקרוא על הרפס באתר שלי www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה