הרפס 1

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/02/2007 | 09:57 | מאת: רוית

האם לפני לידה כשבודקים אם יש הרפס או לא ומקבלים תשובה שכרגע אין ... זה בטוח ללדת רגיל ?????????? הנגיף לא יכול לעבור ?????????? היה לי הרפס 1 באיבר המין ועכשיו אין ..... האם זה בטוח בסדר ללדת באופן רגיל ??????

התייחסותי למטה בין שאלותיך: האם לפני לידה כשבודקים אם יש הרפס או לא ומקבלים תשובה שכרגע אין ... זה בטוח ללדת רגיל ?????????? ***רפואה מבוססת על סטטיסטיקה ובתור שכזאת זו המדיניות. יש משפט שאומר שבאהבה כמו ברפואה - אין תמיד ואין אף פעם. הנגיף לא יכול לעבור ??????????***סיכויים נמוכים. היה לי הרפס 1 באיבר המין ועכשיו אין ..... האם זה בטוח בסדר ללדת באופן רגיל ?????? ***ראי תשובות קודמות. אף אחד לא יצייד אותך בתעודת ביטוח.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה