משהו נוסף...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 20:29 | מאת: שאול

יש לי כל הזמן פחדים שיש לי הרפס למרות שהיו לי 2 תשובות שליליות להרפס 2 בבדיקות שעשיתי בלוינסקי ובדיקה שלילית להרפס 1+2 IGM וIGG שלילי את הבדיקה הזו עשיתי בקופת חולים כללית אבל כל הזמן מקנן בי הפחד שיש לי הרפס שוב את הבדיקה הראשונה בלוינסקי עשיתי שבועיים לאחר קיום יחסי המין את הבדיקה השניה בלוינסקי עשיתי 3 חודשים אחרי(שני הבדיקות היו להרפס 2 בלבד) ולאחר 8 חודשים מאותו אקט עשיתי בדיקה להרפס בקופת חולים כללית IGM+IGG שלילי להרפס 1+2 האם אתה במקומי ותענה לי בכנות היית רגוע לגבי הרפס?

כן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה