שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 19:53 | מאת: שאול

שוב עשיתי בדיקה להרפס 2 שבועיים ממגע מיני 3 חודשים מאותו מגע ו8 חודשים מאותו מגע שעיתי בדיקה להרפס 1+2 IGG וIGM שליליים..שאלתי היא מה הסיכוי שיהיה כוזב שלילי לאחר 3 בדיקות שונות? האם מניסיונך יכול להיות מצב כזה?האם אפשר לומר לפי התוצאות הללו שאין לי הרפס? הבנתי שPCR להרפס נותן תשובה אם יש לך הרפס פעיל או לא ברגע נתון האם זה נכון? תודה

נראה לי שאתה יכול כבר להיות רגוע.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה