קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 11:43 | מאת: דני

ד"ר שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח להסרת קונדילומה. ע"פ הכתוב באתר שלך, פניתי לרופאת העור\מין שלי (קופ"ח כללית) כדי לעבור קולוסקופיה+PCR והיא אמרה שלא מבצעים את זה עבור הבעייה הנ"ל. לאיזה תחום רופא אני אמור לפנות כדי לבצע את הטיפול עליו אתה ממליץ? האם רק בקופ"ח כללית לא מבצעים את הבדיקות הנ"ל? או שזו הרופאה הספיציפית. אודה לך אם תוכל להפנות אותי לגורם כלשהו לשם המשך הטיפול.

התייחסויותי למטה בין השאלות: לאיזה תחום רופא אני אמור לפנות כדי לבצע את הטיפול עליו אתה ממליץ?***גניקולוג שזהו תחום התמחותו. אודה לך אם תוכל להפנות אותי לגורם כלשהו לשם המשך הטיפול.***במסגרת ציבורית חפשי גניקולוג שזה תחום התמחותו. באופן פרטי - אשמח לעזור לך.

01/03/2007 | 00:46 | מאת: דני

דר' יקר, אבל אני גבר. האם בכל זאת לפנות לגניקולוג?

31/03/2007 | 01:40 | מאת: אריאל

כן נירפאתי מקונדילומה לאחר ניתוחי לייזר שלא הצליחו המשחות עזרו עברתי בדיקת קלוסקופיה וכעת אני נקי אם תרצו שאגיד לכם איך שילחו לי אי מייל

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה