הרפס 1 - גניטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 10:41 | מאת: מודאגת

האם הרפס 1 יכול לעבור גם למקומות אחרים בגוף ? איך חיים עם זה ? אם זה כל הזמן מדבק גם כשאין נגעים ? ממש קטסטרופה.....

הרפס 1 ב 70% מהמקרים נמצא בפנים וב 30% באברי המין. לא נמצא במקומות אחרים. מדבק כל הזמן. נמצא אצל 90% מהאוכלוסיה. ניתן לקרוא באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה