קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 09:35 | מאת: שגית

היו לי יבלות קונדילומה עד לפני חודש שהוסרו בלייזר. ביצעתי כעת קולפוסקופיה ובה נכתב: "אין לראות את אזור המעבר. Exo Cx + Endo Cx burn " (לא הבנתי מה כתוב במילה האחרונה. אולי bush/busn או משהו דומה) אשמח לדעת מה התשובה אומרת והאם יש מקום לדאגה? נאמר לי לחזור עוד חצי שנה על הבדיקה

אם לא רואים איזור מעבר יש לעשות דגימה שלו. אני מקווה שנעשה לך גם קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת וביניהם והפה וכן לבן זוגך. מהי תשובת PCR?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה