שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/02/2007 | 09:39 | מאת: שבתאי

האם בדיקת דם להרפס היא הדרך היחידה לזיהוי הנגיף? Aשכבתי עם משהי לפני 8 חודשים ומאז לא קיימתי יחסי מין כמו כן בצעתי בדיקה להרפס 2 כשבועיים אחרי המקרה ולאחר שלושה חודשים אחרי המקרה ולאחר 8 חודשים בצעתי בדיקה להרפס 1+2 IGG IGM שליליים יש מצב ששלושת הבדיקות נתנו FALSE NEGATIVE מה הסיכוי שזה יקרה?תודה...

בכל בדיקה יש כזוב שלילי. ניתן לעשות גם PCR להרפס [אני עושה את זה במכון שלי ותשובה אחרי כשבוע.]

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה