הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2007 | 12:22 | מאת: יעל

שלום ד"ר, בבדיקות דם שביצעתי התקבלו התשובות (החריגות הבאות): הרפס 1 - חיובי בילירובין - 3 בנוסף, יש לי מזה כמה ימים (ואולי יותר) חום נמוך הנע בין 37-37.5 . בעבר סבלתי ממונוקלואוזיס. שאלותיי הן כדלקמן: 1. האם מדובר בהרפס של מין? (אין לי שום שלפוחית, לא בואגינה ולא בשפתיים) 2. האם יש קשר בין התוצאה הגבוהה של הבילירובין לממצא ההרפס? 3. מה עושים? (מעבר לביקור והמשך מעקב אצל הרופא כמובן). היום יום שישי ואני מאד מודאגת.. הרבה תודה ושבת שלום, יעל

שלום אוכל להתייחס רק אם אראה את התשובות המקוריות של המעבדה - למשל בסריקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה