קונדילומה טיפול מדהים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/02/2007 | 05:05 | מאת: קרן

לכולם שלום . אני מקבלת טיפול אלטרנטיבי מקצועי ומדהים שמכיל נוזל לשתייה ושתי משחות לקונדילומה מזה חודש וחצי. חצי מהיבלות נשרו וברוך השם שכך. שמחתי לעזור ולעודד . הכי חשוב לא להתייאש קרן [email protected]

12/08/2007 | 08:19 | מאת: אנימל

אפשר לקבל יותר פרטים??

11/01/2009 | 17:40 | מאת: אסתר

שלום לכל המטפלים אגי סובלת מקונדילומה כ4 שנים עברתי צריבות לייזר כמה פעמים וזה חוזר. אני נמצאת בשלב של יאוש האם יש טיפול אחר שאני יבולה לצאת מהסיוט הזה ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה