hello

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/02/2007 | 01:23 | מאת: mili

שלום אני קימתי יחסי מין עם בחור שיש לו hpv הסוג שגורם ליבלות אני בטוחה שנדבקתי!!!!- השאלה שלי היא אם יש צורך להבדק או שפשוט לחכות ליבלות ואז לקבל טיפול כי הרי מה הטעם?אני גם ככה לא יכולה לטפל בזה עד שהיבלות מופיעת נכון?!אני שואלת זאת מכיון שאני בארהב ולא ידעת אם יש לי אופציה להבדק פה!!!חשוב לציין שאני לא יודעת מה הסוג hpv בדיוק כלומר עפ מספר שלו אני רק יודעת שמה שיש לחבר שלי זה הסוג שגורם ליבלות !!!

חודש אחרי המגע הייתי עושה PCR וכל 3 חודשים קולפוסקופיה במשך שנה. אחרי כן פעמיים בשנה למשך שנה ואחרי כן - פעם בשנה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה