אומגה 3 - קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/02/2007 | 16:52 | מאת: גיא

שלום דר', לפני חודש עברתי ניתוח להסרת נגעי קונדילומה (פעם שנייה בתקופה של חצי שנה) ע"פ המלצתך רכשתי אומגה 3 (300 מג' לגלולה) של אלספה. לפי הכיתוב על התרופה אפשר לקחת בין 1-3 כדורים כל יום, מה המינון שאתה ממליץ לקחת את האומגה? (גובהי 1.90, משקל 80 קג') כמו כן, אם נדרש לקחת יותר מכדור אחד, האם לקחת את זה פעם אחת ביום או מס' פעמים לאורך היום? תודה על עזרתך.

2 כדורים ליום ולא משנה איך. חוץ מזה, מה שלומך?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה