יבלות של פפילומה.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/02/2007 | 15:21 | מאת: אלה

לאחר גרדה יצאו לי יבלות פפילומה באיבר המין קרוב למפשעה. היו לי 2 יבלות בחזה ורופא אמר שזה קורה מזיעה אך לאחרונה אותם יבלות יצאו לי באיבר המין . אני לא שלמה עם התשובה של גניקולוג. הרופא לא נתן לי שום טיפול נגד יבלות פפילומה. אני מאוד מודאגת . האם יש טיפול ליבלות פפילומה? האם יבלות אלו מסוכנות? האם יש אפשרות לעשות חיסון נגד נגיף. כי הבנתי שפפילומה יכולה להתפשת הכל הגוף. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולהרגיע אותי. בתודה מראש אלה

קודם יש לבדוק שמדובר בקונדילומה. אשמח לעזור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה