כלמידה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/02/2007 | 12:16 | מאת: מיצי

לפני כשנתיים אני ובעלי טופלנו בכלמידה באמצעות אנטיביוטיקה ואי קיום יחסי מין. כרגע אנחנו בטיפולי פוריות, שכוללים הפריות מזה כשנה וחצי. היו לנו שלושה הריונות כימים. האם ישנו איזשהו קשר בין הכלמידה לאי יכולת להתעבר? בעבר נאמר לנו שהשכיחות של המחלה היא רבה, ונוצר בנו רושם "שאין להתרגש מהמחלה", אלט לטפל בה וזהו. הזרע של בעלי תקין, ואנחנו בטיפולים בגלל היותי פוליציסטית. תודה

ניתן לבדוק כיום אם עדיין הכלמידיה נמצאת. ניתן גם לדעת אם נותרו נזקים ממנה. כל זה מחייב הגעה לשיחה ולהסברים. אשמח לעזור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה