הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/02/2007 | 09:14 | מאת: עלמה

בוקר טוב, אני סובלת מהרפס גניטלי כבר שנים אחדות אבל בתדירות נמוכה מאוד והדבר כמעט ואינו מציק לי. לפני מספר ימים לאחר קיום יחסי מין עם בעלי החלה להופיע לי הפרשה ירוקה שמעולם לא היתה לי והיתה מלווה בחום אבל לא בגרד. היום הופיע גם ההרפס ואילו ההפרשה פחתה. שאלתי היא האם יכול להיות קשר בין התופעות? האם בכל מקרה לראות רופא? או שאני יכולה לחכות לבדיקת קולופוסקופיה שנקבעה לי (בלי קשר) לשבוע הבא? תודה רבה רבה שבוע טוב עלמה

ההפרשה לא נראית לי שקשורה להרפס וזה יכול להמתין לקולפו.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה