שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/02/2007 | 22:07 | מאת: lili

במידה ויש לי קונדילומה לפי מיטב הבנתי יש סיכוי שגם הפה נגוע. יש לי תינוק בן 4 חודשים בבית. מה הסיכויים שלו להדבק? יש אילו שהם אמצעי זהירות שעלי לנקוט? אפשר להדביק ע"י נשיקה (רוק)?

במידה ויש לי קונדילומה לפי מיטב הבנתי יש סיכוי שגם הפה נגוע.***ניתן לבדור את הפה כולל בבדיקת PCR ולרוב תוצאות הבדיקה הן תקינות. יש לי תינוק בן 4 חודשים בבית. מה הסיכויים שלו להדבק?***קלושים יש אילו שהם אמצעי זהירות שעלי לנקוט?***אם עדיין ה PCR שלך חיובי אזי להרתיח לבנים ומגבות ולהימנע מסקס. אפשר להדביק ע"י נשיקה (רוק)? ***רוק לא מדביק. נשיקה ארוכה וממושכת במיוחד מה שקרוי במקומותינו - צרפתית- בעלת סכוי גבוה יותר להדבקה.

18/02/2007 | 15:42 | מאת: דני

אם נוגעים בפות ביד(האצבעות נקיות מכל פצע או שריטה) האם נדבקים במחלה מזהמת? תודה עבור התשובה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה