pcr

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/02/2007 | 19:26 | מאת: yi

1.אם Pcr לקונדילומה יוצא שלילי ל-6 הזנים שנבדקים האם זה אומר שהגוף התגבר על הנגיף וניתן לשכב ללא קונדום? 2.אם יש קונדילומה האם יכול לצאת חיובי ולא מזהים את הזן בבדיקה הנוכחית?

הזנים הנבדקים מהווים למעלה מ 90% מהזנים של HPV ולכן אם התשובה שלילית ההתייחסות שלנו היא שזהו מצב שמאפשר יחסי מין ללא הדבקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה