hpv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/02/2007 | 22:35 | מאת: אלמונית

לאחר שהובחנתי בקנדילומה. עשיתי בדיקת HPV. בשיטצ PCRץ הם כתבו בתוצאה סוג הנגיף 16,18,31,33 שלילי 6.11 גם שלילי. מה זה אומר שאין לי את הקונדלומיה בכלל. או שיש או שבכלל לא היה. אשמח לתשובה

יופי. אין לך את הנגיפים הקשורים ברובם המכריע של גידולי קונדילומה ואת לא מדבקת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה