דלקת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/02/2007 | 12:48 | מאת: לילית

שלום אני לא יודעת האם זה המקום אבל אני מנסה. אני בת 20 והחבר שלי בן 26 אנחנו מקיימים יחסי מין חצי שנה ורק לפני שבועיים התחלתי לקחת גלולות, ואז אחרי הפעם הראשונה שהוא גמר בפנים גילית כמה ימים אחרי זה שנורא שורף לי בפנים הלכתי לרופא שאמר שיש לי דלקת ונתן לי טיפול של נרות. יש לציין לפני שלקחתי גלולות קיימנו יחסים ללא קונדום והוא היה גומר בחוץ וזה לא קרה. כאשר סיפרתי לו מה שקרה הוא אמר שאצל החברה הקודמת שלו כל פעם שהיה גומר בפנים גם היה שורף לה והיא מדי פעם קבלה טיפול אצל הרופא. השאלה היא האם יכול להיות שהזרע שלו גורם לי לדלקת? יש לציין שהוא לא הראשון שלי וזה אף פעם לא קרה לי. והאם הוא צריך לקבל טיפול או שאין מה לעשות? תודה

נראה לי שכדאי שבן זוגך יבדק. מה שאני עושה במקרים אלו זה קודם כל בדיקת תרבית פשוטה לזרע ולפי התוצאות ממשיך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה