בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/02/2007 | 12:26 | מאת: טליה

לד''ר שלום! ד''ר 1. האם בשלב החימום, בשלב שבו הגבר מחכך את אייבר מינו ללא קונדום באיבר של האישה (שהרי בשלב זה יוצאות לו מעט הפרשות) האם ניתן להידבק במחלות מין, למרות שבשלב החדירה יש שימוש בקונדום???? 2. אם אני ''יורדת למישהו'' יש סיכוי שאקבל מחלת מין??? 3. האם נשיקה יכולה להעביר מחלות מין???? בבקשה, אל תפנה אותי לתשובות אחרות שנתת, כי כבר סקרתי אותן ולא ענו על שאלותיי. בתודה טליה

1. האם בשלב החימום, בשלב שבו הגבר מחכך את אייבר מינו ללא קונדום באיבר של האישה (שהרי בשלב זה יוצאות לו מעט הפרשות) האם ניתן להידבק במחלות מין, למרות שבשלב החדירה יש שימוש בקונדום????***כן 2. אם אני ''יורדת למישהו'' יש סיכוי שאקבל מחלת מין???***כן 3. האם נשיקה יכולה להעביר מחלות מין????***כן להרחבה ראי תשובות קודמות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה