קונדום שנקרע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/02/2007 | 17:53 | מאת: ענת

נקרע לנו קונדום תוך כדי אקט מיני, וראינו זאת רק אחרי שהבחור יצא, כך שכל הזרע נשאר בפנים. אני לא מכירה הרבה את הבחור ויש מבחינתי חשש למחלות, מה ניתן לעשות באופן מיידי למנות איידס או מחלות מין אחרות? מבחינת הריון המחזור שלי אמור להגיע בימים הקרובים, יש מקום לדאגה? תודה ואודה על תשובה מהירה ענת

מומלץ לך לעשות בדיקות למחלות המועברות במגע מיני לוודא שלא נדבקת. הוא הדין לגבי הריון.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה