קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/02/2007 | 14:30 | מאת: ניצן

אובחנתי כנושאת קונדילומה לפני כחודשיים. עדיין לא עברתי את הטיפול בגלל סיבות בירוקרטיות מעצבנות. המצב מאוד החמיר מאז, אבל אני עוברת את הניתוח בסוף החודש. בשעה טובה. השאלה שלי היא כזאת. בשנה האחרונה קיימתי יחסי מין עם 2 בחורים. שניהם נבדקו אצל רופא עור. בדיקת קולפוסקופיה נדמה לי. או אפילו אולי רק בדיקה ידנית אצל רופא עור. שניהם אמרו לי שאין להם קונדילומה. האם הבדיקה שלהם מהימנה או שהם היו צריכים להיבדק באופן יותר מקיף? האם יכול להיות שלא הם העבירו לי את המחלה וקיבלתי אותה לא כתוצאה מיחסי מין? יש לציין שהיו לי עוד פרטנרים לפניהם, אבל לא בשנה האחרונה. המון תודה מראש.

06/02/2007 | 19:59 | מאת: לוסי

הקונדילומה נגרמת כתוצאה מוירוס ה-HPV. יתכן שהפרטנרים שלך נושאים את הוירוס, אך אצלם לא התפתחו קונדילומות ואצלך כן...(לא אצל כל מי שנושא את הוירוס יבואו לידי ביטוי התופעות הקליניות שלו...) כמו כן, יתכן גם שנדבקת מהפרטנרים הקודמים שלך (לפעמים לוקח זמן עד שמתפתחת הקונדילומה...)

לפי תאורך הבדיקה שלהם אינה מספקת. חפשי בתשובות קודמות איך מתבצעת הבדיקה.

31/03/2007 | 02:12 | מאת: אריאל

כן נירפאתי ואחרי כמה ניתוחים בלייזר שלא עזרו המשחות עזרו עברתי קלוסקופיה וכעת אני נקי חתום אם תרצו לדעת איך שילחו לי לאי מייל

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה