בדיקת דם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/02/2007 | 22:05 | מאת: לילך

אחרי כמה זמן מחשד להדבקה בהרפס אפשר ללכת לעשות בדיקות דם? וביחס לשאר הבדיקות לגילוי מחלות מין? כמה זמן מומלץ להמתין? תודה

נוגדנים להרפס ניתנים לאיתור בדם כבר 10-14 יום מרגע של סימנים קליניים שבד"כ מופיעים 2-7 ימים אחרי ההדבקה. אז במקרה שלך ניתן לבצע את הבדיקה 3 שבועות אחרי המגע החשוד. זה גם הזמן פחות או יותר לשאר המחלות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה