מין אוראלי ומחלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/02/2007 | 21:52 | מאת: נירית

רציתי להבין, איך מחלות מין יכולות להיות מועברות מהגבר החולה במחלה מין כלשהי, לאישה, כשהוא מבצע בה מין אוראלי.. ובאילו מחלות מין מדובר... (מלבד הרפס בשפתיים- שבמקרה זה ברור איך. ידוע לך על מקרים רבים שבהם הגבר הדביק אישה בהרפס, כשהיה לו הרפס לא פעיל בשפתיים?) תודה רבה

אנא עברי על שאלות הפורום. התשובה כבר ניתנה מספר פעמים. בקיצור-HIV,HPV, HSV, HBV, HCV ועוד.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה