אומגה 3

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/02/2007 | 02:09 | מאת: רמי

ד"ר שלום אני שם לב שהנך ממליץ להשתמש באומגה 3 כדי לשפר את המערכת החיסונית להתמודד עם נגיף הקונדילומה. ברור לי שלא מדובר במדע מדוייק לגבי אורך הזמן שהגוף מתחזק לאחר שימוש קבוע באומגה 3 . אך האם מדובר בשינוי המערכת החיסונית לאחר חודשים ? לאחר שנים ? תודה

אין לי נסיון אישי אך אני מסתמך על ספרות מקצועית. נסה למצוא תשובות ספציפיות לשאלותיך דרך הגוגל.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה