בדיקה כוללת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/01/2007 | 22:01 | מאת: טליה

לד''ר שלום לפני שבוע התגלה אצלי חיידק האורופלסמה או איך שהוא נקרא ונאמר לי שחיידק זה מועבר בקיום יחסי מין, פניתי לרופא אז, כי היו לי דימומים וכאב בשעת קיום יחסי המין עם החבר שלי. הרופא טען שהחיידק עבר ביחסי מין (למרות שאני והחבר שלי או כל בחור אחר מעולם לא קיימנו יחסי מין ללא קונדום) והגבר אמור לדעת זאת ע''י הפרשה שקופה בבוקר. עברתי 10 ימים קשים של אנטיביוטיקה פלאג'יל בצורת נרות השאלה שלי:******* האם יש בדיקת לגילוי מחלות מין אצל הגבר, בדיקה אחת שמגלה את כלל מחלות המין או אפילו 2 בדיקות כאלה???????********

כן, יש כזו בדיקה ל 14 מחלות המועברות במגע מיני. כבר עניתי על כך במפורט כאן לפני מספר ימים. אנא חפשי את תשובתי משום שאין לי את הפרוט כרגע [אני לא עונה מהמחשב שלי].

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה