לאיזה רופא אני צריכה לפנות אם יש לי קונדילומה??

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/01/2007 | 17:38 | מאת: נאני

אני כבר שנתיים לפחות מתיסרת מגרד בפי הטבעת ובשנה האחרונה גם מגרד בפות. בבדיקה יסודית שערכתי "גיליתי" יבלות. בפניה לרופאת נשים נתנה לי תרופה האמורה לטפל בקונדילומה , שלא עזרה - ההרגשה שלי הרופאה לא בדיוק ידעה מה ואיך. קראתי את הכתבה שלך בנושא והייתי רוצה לקבל טיפול רציני ויסודי. לא הבנתי לאיזה רופא אני בדיוק אמורה לפנות - נשים ?? עור ?? האם אפשר להגיע אליך באיזו שהיא צורה (גם פרטי ??)

שלום, יש לעבור קולפוסקופיה מקפת לאברים הבאים:פה, גבעת הערווה, פין, שק אשכים, מפשעות,פות, נרתיק, צואר, חיץ בין נקבים, פי טבעת, תעלה אנאלית וצינור השופכה. נגעים יש לסלק בלייזר.גם בן הזוג צריך לעבור קולפוסקופיה ובסיום PCR לשניכם. אם הוא שלילי אצל שניכם אפשר אז לחדש יחסי מין. בינתיים מרתיחים לבנים ומגבות, צורכים אומגה 3, מרגיעים את החיים. אפשר לגמור סיפור כזה בחודש חודשיים. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm ניתן להתקשר למרפאתי כל יום החל משעה 09:00 03-6956867 בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה