שאלה מסקרנת...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/01/2007 | 20:55 | מאת: ORI

שלום קראתי שאתה טען שהוירוס יכול לחלוף תוך 3 חודשים ב98 אחוז מהמקרים בעוד יש רופאים שטוענים שHPV זה לכל החיים ויש רופאים שטוענים שזה חולף תוך שנתיים ב90 אחוז מהמקרים השקעתי וקראתי מאמרים באנגלית (באינטרנט) שאכן טוענים שהנגיף נעלם תוך שנתיים ב90 אחוז מהמקרים....האם יש באפשרותך לתת לינקים למאמרים שתומכים בגרסתך?אני דיי סומך עלייך לא רוצה לפגוע רק רוצה להרגע.....כי אני מאוד מודאג מהנושא כי נבדקתי בקולוסקופיה ולא נמצאו נגעים ובבדיקת PCR נמצא שיש לי 4 זנים של הוירוס מתוך 6 הנבדקים......תודה להתראות

הספרות מגוונת במספרים וברוב המאמרים כתוב שברוב המקרים הנגיפים חולפים אחרי זמן מה. הזמן מה משתנה בין חודשים לבין שנים. מנסיוני בשנים האחרונות של אלפי בדיקות PCR הוא שלילי ב98% - 99% אחרי 3 חודשים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה