האם מותר למצוץ עם אפטות בפה? ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/01/2007 | 04:20 | מאת: אורן

1. אני הצד המוצץ. יש לי אפטות בפה, האם האפטות גורמות לסיכון רב יותר במציצה, מאשר לו לא היו לי האפטות? (הכוונה למציצה ללא קונדום, וגמירה בפה) 2. האם יש סיכון כלשהוא בסיטואציה הנ"ל: סקס בין 2 גברים, צד אחד מכניס את איבר מינו לצד השני מקדימה , מתחת לאשכים, הצד המקבל , תופס את איבר המין של הפרטנר עם הירכיים שלו. האם ישנו סיכון לאחד מהצדדים במין (סקס) מסוג זה? האם ניתן לקיים יחסי מין מסוג זה ללא קונדום וגמירה (כך שהגמירה מתרחשת על ירכיו של הצד המקבל)? תודה רבה

כשיש אפטות יש סכנה להדביק ולהדבק כי מדובר בריריות פתוחות וחשופות. אין סכנה בתנוחה שתארת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה