קונדילומה חיצונית באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/01/2007 | 10:57 | מאת: יואל

שלום ד"ר וקסלר, אני גבר בן 60 ,לאחרונה התגלתה קונדילומה [בצורת כרובית] באזור פי הטבעת.אני לא יכול בשום אופן להבין איך וכיצד נדבקתי אשתי ואני חיים חיי מין נורמליים בהחלט . ניסיתי פעם אחת צריבה אצל רופא עור ואחר כך טיפול בקונדילוקס[ללא הטבה]. פרוקטולוג הציע כריתה ואני לא מוכן לניתוח באזור. לאחרונה שמעתי על משחת אלדרה ,האם היא טיפול יאות,האם אפשר סתם למרוח אותה על היבלות או שצריך לצרוב לפני חן? איך אפשר לדעת האם הקונדילומה יכולה להיות טרום סרטנית ואיך אפשר לבדוק ולמנוע זאת? שלך המודאג-יואל

לא ממליץ אלדרה. הטיפול הנכון והיעיל הוא לייזר תוך כדי שימוש בקולפוסקופ. ניתן לקרוא על כך באתר שלי. אשמח לעזור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה