צריך הסבר לבעיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/01/2007 | 09:00 | מאת: נחום

לפני כחצי שנה הופיעה לי כתם אדום (כמו שטף דם פנימי) לא זוכר כמה זמן אחרי באותו מקום בדיוק נוצר כיב (פצע פתוח) ללא כאב שחלף מעצמו אחרי כמה ימים ונשאר כתם חום עד היום,כל התופעה לא לוותה בכאב כלל ,(אני מקשר את זה למגע מיני לא מוגן אוראלי חד פעמי באותה תקופה ,לפני זה כל המין היה מוגן) ,ולא חזרה להופיע שנית מאז.נבדקתי לאיידס ועגבת והתשובה היתה שלילית השאלה שלי האם זה יכול להיות תופעה למשהו אחר,האם זה יכול להיות גם כלום ואין ממה לחשוש?האם זה הרפס ומה המשמעות? אודה לתשובה ברורה

תשובה ברורה תוכל להינתן רק אחרי בדיקה כולל קולפוסקופיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה